DAN ODPRTIH VRAT

V četrtek, 26.4., smo spet odprli vrata naše šole za obiskovalce, tokrat že osmo leto. Tako skušamo povečati prepoznavnost naše šole  ter pokazati, kako živimo in delamo. Poleg staršev, učencev sosednjih šol in predstavnikov različnih organizacij so se vabilu odzvali tudi podžupan MO Novo mesto gospod Franci Bačar, ravnatelji in gostje iz Karlovca. V letošnjem šolskem letu je pod vodstvom učiteljice Darinke Pirc na šoli potekal projekt »Potuj z menoj«, v okviru katerega smo pripravili glasbeno-plesno predstavo, ki je avtorsko delo naših učiteljev. V njej sodeluje večina učencev in učiteljev. Pripravili smo tudi razstavo likovnih izdelkov naših učencev in izdali slikanico Mravljična dežela. Po bogatem kulturnem programu smo za obiskovalce organizirali še voden ogled šolskih prostorov in pouka. Gostom smo predstavili multisenzorno sobo, ki jo uporabljamo za sproščanje učencev, fitnes, računalniško in gospodinjsko učilnico ter dom za učence. Pri pouku smo predstavili uporabo interaktivnih tabel, ki so letošnja pridobitev in nam močno popestrijo šolske ure.

Druženje smo zaključili s pogostitvijo in pogovorom. Veseli smo bili pozitivnih odzivov in obljubimo, da se bomo tudi naslednje leto tako potrudili. 

Obiskali so nas gostje iz hrvaške šole Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Karlovac in objavili prispevek o prireditvi:  http://www.centar-odgojiobrazovanje-djeceimladezi-ka.skole.hr/default.html. O prireditvi so poročali tudi na Radiu Krka.

{phocagallery view=category|categoryid=122|
limitstart=0|limitcount=12|detail=8|displayname=0|
displaydetail=5|imageshadow=shadow 1}

                                                                                                                                                                            Damijana Karlič

(Skupno 33 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2011 - 2012, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.