FINALE – ŠOLA IŠČE TALENT

Pa je prišel težko pričakovani dan – finalni izbor projekta Šola ima talent, ki nas je spremljal celo šolsko leto. Že v aprilu je strokovna komisija, določila, kdo jih je na treh predizborih najbolj prepričal. Izbrali so enajst finalistov, ki so z mentoricami pridno vadili in se trudili, da bi svoje točke še izboljšali.

V četrtek, 5. junija, je bila naša telovadnica spet polna otrok, staršev in gostov. Nekateri so si prišli ogledat zanimiv program, drugi pa so navijali za svoje favorite, jih spodbujali in jim tako pomagali do boljšega nastopa. Zaključno prireditev sta povezovala Urška Derganc in Rado Trifkovič, izkušen par, ki je vodil že prvi predizbor. Vsak finalist se je predstavil s svojo točko, nato pa je sledil premor in glasovanje po razredih. V premoru sta nas voditelja navdušila s plesom in tako še dodatno popestrila dogajanje. Medtem je strokovna komisija preštela glasove in razglasila po dva najboljša predstavnika med skupinami in posamezniki.  Superfinalisti so se pojavili na odru še enkrat in v izenačenem glasovanju smo dobili zmagovalca:

Arlind Shabani – beat box s telovadnimi elementi

Plesna skupina posebnega programa in vzgojne skupine – hip hop ples

Seveda pa moramo pohvaliti vse nastopajoče, pripravili so nam nepozaben program, poln petja, plesa, skečev in gledališke igre. Zahvala gre tudi mentoricam in vodji projekta Darinki Pirc, ki so odkrivali talente, jih spodbujali in razvijali.

Ko sodelujemo, si pomagamo in delimo talente z drugimi, ustvarjamo nekaj lepega in širimo dobre misli, pozitivno energijo, ter tako bogatimo naš svet.

Prispevek je bil objavljen tudi na Lokalno.si

http://www.lokalno.si/2014/06/12/116960/zgodba/Projekt_Sola_isce_talent__na_OS_Dragotina_Ketteja/

 Damijana Karlič

{phocagallery view=category|categoryid=311|
limitstart=0|limitcount=36|detail=3|displayname=0|
displaydetail=3|imageshadow=shadow 1}

 

 

(Skupno 20 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2013 - 2014, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.