NASTOP UČENCEV OŠ DRAGOTINA KETTEJA V VRTCU METLIKA

Na ta poseben dan smo se odzvali povabilu ravnateljice metliškega vrtca gospe Marijance Kolar in se odpravili na drugo, sončno stran Gorjancev. Vijugasta cesta nas je vodila do Metlike, mesta na jugu naše Slovenije, kjer so nas poleg prijetnih sončnih žarkov čakali veseli obrazi otrok metliškega vrtca in njihove vzgojiteljice.

Za naše gostitelje smo zaigrali glasbeno – gledališko predstavo ENA PTIČKA PRILETELA, ki je avtorsko delo naše učiteljice glasbe Darinke Pirc. Pod njenim budnim očesom smo se na predstavo pridno pripravljali že od začetka šolskega leta. Priprave so bile za nas, učence, včasih naporne. A ni nam žal, da smo se potrudili, saj smo danes v metliškem vrtcu ponovno zablesteli ter z glasbo, petjem in plesom priklicali nasmeh na obraze vrčevskih otrok – tudi tistih najmlajših.  Še v večje veselje pa nam je bilo, da smo s predstavo našim učiteljicam ter vzgojiteljicam metliškega vrtca polepšali njihov dan – dan žena.

Zato, drage naše učiteljice, vam iz srca želimo, da vam ptički priletijo in lepo pojejo vsak dan! Enako želimo tudi našim prijaznim gostiteljicam metliškega vrtca, ki se jim zahvaljujemo za povabilo ter čudovito dopoldne. Hkrati pa obljubljamo, da se še kdaj srečamo !

 Gabriela Maček

Tako so o našem nastopu v Metliki zapisali na spletni strani vrtca…

GLASBENO – GLEDALIŠKA PREDSTAVA

Takole pa Lokalno.si.

(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2016 - 2017, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.