PRVI ŠOLSKI DAN

Novo šolsko leto smo začeli prešerno, z optimizmom in dobro voljo. Gospa ravnateljica Vida Marolt je zbrane učence in starše toplo pozdravila ter jim zaželela uspešno šolsko leto. Še posebej je nagovorila naše prvošolce in novince, ki jih je letos kar dvanajst. Na šoli je bilo zelo pestro tudi med počitnicami, saj je potekala energetska sanacija. Pridni delavci so zamenjali okna, vrata, streho in fasado. Zaključna dela še potekajo, vendar bomo poskrbeli, da bo pouk kljub temu potekal nemoteno. Sledila je predstavitev razrednikov, pri čemer je gospe ravnateljici pomagal klovn Andrej. Ni mu šlo najbolje, se je pa zelo potrudil. Je bolj neroden in učenci so mu morali veliko pomagati, da je lahko izpeljal svoj program. Skupaj so žonglirali, iskali cirkuške živali in še marsikaj drugega.

Nato pa se je začela resna šola. Razredniki so odpeljali učence v matične učilnice, kjer so prejeli urnike in navodila za novo šolsko leto.

Dragi učenci, želimo vam uspešno šolsko leto, da bi pridobili mnogo novih znanj in izkušenj, da bi utrdili prijateljstva in se v šoli dobro počutili.

Damijana Karlič

(Skupno 56 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2017 - 2018, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.