6. DELAVNICA NA CENTRU BIOTEHNIKE IN TURIZMA GRM

Petnajstega februarja so nam na kmetijski šoli pripravili delavnico z naslovom Predelava mleka v jogurte. Spoznali smo sestavo mleka in predelavo mleka v mlečne izdelke. Pokusili smo sir za žar, skuto, maslo in različne sadne jogurte. Bilo je okusno. Učenci so iz navadnega tekočega jogurta iz sadnih baz sami zmešali sadne jogurte. Odnesli so jih domov in z njimi pogostili tudi svoje bližnje. Na delavnici so sodelovali učenci 8. in 9. razreda ter posebnega programa.

NALOŽBO SOFINANCIRATA REPUBLIKA SLOVENIJA IN EVROPSKA UNIJA IZ EVROPSKEGA SOCIALNEGA SKLADA.

 

(Skupno 13 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2017 - 2018, Program dodatnega usposabljanja. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja