PROJEKTNI TEDEN “PRAVLJIČNO DREVO” – 1. DAN

Končno se je začel naš težko pričakovani projektni teden. Že zjutraj smo bili vsi nasmejani ter nestrpno pričakovali konec pouka in s tem začetek naše nove pustolovščine. Kot se spodobi, smo si najprej pripravili postelje. Nato smo se zbrali v glasbeni učilnici, kjer smo ponovili že znana pravila ter  izvedeli, kako bo potekal današnji dan.
Potem pa akcija!  Z malico vred smo se veselo odpravili v Dom starejših občanov Novo mesto, kjer so nas njihovi varovanci že nestrpno pričakovali. Najprej smo se jim predstavili tako kot mi to znamo – s pesmijo ob zvokih kitare, na katero je zabrenkala naša učiteljica Darinka. Potem pa smo se lotili dela. In ne boste verjeli, kako spretni so bili naši prsti!! Eni smo kvačkali, drugi s prsti prepletali trakove v kite in spet tretji pletli kar z rokami. Na koncu smo se poslovili s pesmijo, se zahvalili ter se odpravili še na sladoled.
Tako. Prvi dan je za nami. V pričakovanju novih doživetij smo se odpravili spat. Le kaj nas čaka jutri??? In že smo se zazibali v sanje…..
Zapisala Gabriela Maček
(Skupno 95 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2017 - 2018, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.