Projektni teden: ODKRIVAMO IN RAZVIJAMO TALENTE – 3. DAN

Tretji dan projektnega tedna je hitro minil. Najprej smo se zbrali v glasbeni učilnici in kar takoj začeli z delom v delavnicah. Vadili smo svoje glasbene, dramske in plesne točke za jutrišnji koncert ob zaključku projektnega tedna.

Po zasluženi malici smo se razdelili na skupine in se malo sprostili: eni v multisenzorni sobi, drugi v fitnesu in tretji na računalnikih. Med tem pa so učiteljice že začele pripravljati telovadnico za jutrišnji koncert. Pri tem jim je pridno pomagal Miha Tramte.

Spočiti smo nadaljevali z delom. Pripravili smo inštrumente in odšli v telovadnico, kjer smo opravili prvo vajo za koncert. S svojimi nastopi smo bili zadovoljni. Tudi učiteljica Darinka nas je pohvalila za trud in delo, ki smo ga vložili v svoje nastope. Dobre volje zaradi uspešne vaje in lepe pohvale smo se odpravili na večerjo.

Po večerji pa smo se hitro preoblekli v pižame – sledil je namreč pižama party! Na zabavi smo razigrano zaplesali in še malo prigriznili. In že je prišel čas za nočni počitek. Zaspali smo polni pričakovanja, saj se že veselimo jutrišnjih nastopov.

(Skupno 421 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2019 - 2020, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.