Športni dan v jahalnem centru v Češči vasi

V torek, 15. 10. 2019, smo se  učenci in spremljevalci posebnega programa udeležili jahanja v Češči vasi v Konjeniško jahalnem centru družine Grubačević. S pomočjo naših prijateljev in podpornikov iz Krke d.d.,  ki so nam omogočili vožnjo z avtobusom in jahanje konj, smo preživeli športno aktiven in lep dan. Ob sončnem vremenu in lepih jesenskih barvah ter prijetni družbi smo naravnost uživali.

Po prihodu v Češčo vas smo najprej dobro pomalicali. Potem smo malo počivali.  Kmalu sta prišli Mica in Jera,  dve kobili, ki smo jih  jahali. Brez Tanje,  Jureta  in Braneta seveda tudi ne bi šlo. V času, ko so drugi jahali, smo ostali občudovali  lepote narave in  štirinožne lepotce v hlevu. Vmes smo se pogovarjali, se fotografirali, skakali na trampolinu ter se žogali. Učiteljice smo se posladkale s piškotki in kavico. Pred odhodom smo za seboj vse pospravili ter se poslovili.

Čas je neizbežno tekel in morali smo na avtobus in proti šoli. Polni energije in veseli smo se vrnili v šolo. Utrinke smo ujeli v fotografije, ki si jih lahko ogledate v galeriji.

Sestavila in zapisala: Nataša Jakše, prof. def.

(Skupno 629 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2019 - 2020, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.