KRKIN PROSTOVOLJEC LETA 2019

Na pobudo OŠ Dragotina Ketteja je arhitekt g. IGOR ŠUŠTARŠIČ Krkin prostovoljec leta 2019. Priznanje so mu podelili v četrtek, 5. decembra 2019.

(Foto: Krka)

V zadnjih petnajstih letih smo s pomočjo g. Šuštaršiča na šoli izpeljali številne velike projekte. Po njegovi zamisli smo umestili nujno potrebno dvigalo, hodnike četvorčkov povezali tako, da so prehodni tudi z invalidskimi vozički, uredili sanitarije pri učilnicah in v mansardi, opremili spalnice v internatu z novim pohištvom, v jedilnici smo uredili klančino za invalidske vozičke in v steno vgradili nova, velika okna ter preuredili bivšo zbornico v moderno predavalnico. Zelo pomemben projekt, zlasti za starše, je bil ureditev varnega dostopa do šole in ureditev parkirnih prostorov. Zadnji naš skupni projekt pa je bila prenova previjalnice v letošnjem letu, ki jo že s pridom uporabljamo.

Pri vseh projektih je g. Šuštaršič sodeloval s šolo ne samo z ogromno strokovnega znanja, pač pa tudi z izjemnim posluhom za potrebe naših otrok. Vedno nam je bil na voljo za nasvete, pomagal nam je pri pridobivanju dokumentacije in dodatnih donacijskih sredstev.

Ob prejemu laskavega naslova KRKIN PROSTOVOLJEC LETA 2019
g. Šuštaršiču iskreno čestitamo in upamo, da bo naše sodelovanje tako uspešno teklo še naprej!


O podelitvi priznanj so poročali: 

  • Spletna stran – Krka, tovarna zdravil, d. d.:  prispevek si lahko ogledate TUKAJ.
  • Vaš kanal: prispevek si lahko ogledate TUKAJ
  • Dolenjska news: prispevek si lahko ogledate TUKAJ

Zapisala: ravnateljica Vida Marolt

 

(Skupno 186 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2019 - 2020, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.