PDU NA DALJAVO – PEKLI SMO PUSTNE KROFE IN SE POSLOVILI OD NAŠE ANJE

Zaradi epidemije naše delavnice še vedno potekajo na daljavo. Dvakrat tedensko se v večernem času družimo preko aplikacije ZOOM. Pogovorimo se o našem delu v šoli in doma ter si izmenjamo vtise in izkušnje, ki smo jih dobili pri različnih delih.

Konec januarja smo se poslovili od Anje, ki se je zaposlila v VDC Bršljin. V našem projektu Program dodatnega usposabljanja je sodelovala od samega začetka, od leta 2016. Preko projekta je pomagala v gostišču na Trgu v Novem mestu  in v restavraciji Prepih na Težki vodi. Vsa leta je zavzeto obiskovala tudi “gospodinjske delavnice”, kjer je vedno znova pokazala, kako vešča je dela v kuhinji. Vsi ji želimo srečno na njeni novi delovni poti. A z Anjo še ostajamo v stiku, saj se nam še vedno pridruži pri naših klepetih ob sredah in petkih in nam veselo poroča o njenem delu v VDC Bršljin.

Februarja smo v okviru naših delavnic doma pekli miške in pustne krofe. Pri pripravi teh dobrot smo se tudi fotografirali, nekaj utrinkov si lahko ogledate v galeriji fotografij.

NALOŽBO SOFINANCIRATA REPUBLIKA SLOVENIJA IN EVROPSKA UNIJA IZ EVROPSKEGA SOCIALNEGA SKLADA.

(Skupno 302 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2020 - 2021, Dogaja se, Projekt PDU, Projekti. Zaznamek za trajno povezavo.