NA ZAKLJUČNI PODELITVI NAZIVA KULTURNA ŠOLA

Povezana slikaJavni sklad RS za kulturne dejavnosti (JSKD) je na zaključni prireditvi, ki je potekala v petek, 22. 9. 2017, na  OŠ Louisa Adamiča Grosuplje,  razglasil imena 70 osnovnih šol, ki so si letos prislužile naziv ‘kulturna šola’. Med njimi najdemo tudi našo šolo. Gre za najvišja priznanja JSKD na področju kulturnega udejstvovanja v slovenskih osnovnih šolah. Prireditve se je udeležila tudi ministrica za izobraževanje, znanost in šport, dr. Maja Makovec Brenčič.

Naziva Kulturna šola ni bilo tako enostavno pridobiti, saj smo morali predložiti številna potrdila o kulturnih dejavnostih, ki so se na naši šoli ali izven nje dogajale zadnja tri leta.

Zaključne prireditve, delavnic ter podelitve naziva sta se udeležila tudi učenca Aljaž Hrovatič in Urban Košir skupaj z mentorico Ksenijo Pejanovič, ki je na šoli že vrsto let ena glavnih akterk na področju kulturnih dejavnosti.

Iskrene čestitke vsem “kulturnikom”  OŠ Dragotina Ketteja!

 

(Skupno 27 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2017 - 2018, Dogaja se, Nerazvrščeno, Obvestila za učence, Zadnje novice. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja