ZOPET SMO JAHALI V ČEŠČI VASI

V torek, 24. 4. 2018, smo se učenci in spremljevalci oddelkov PPVI udeležili že tradicionalnega jahanja v Češči vasi. Zopet so nas prijazno sprejeli v Konjeniško jahalnem centru družine Grubačević. S pomočjo naših prijateljev in podpornikov iz Krke, ki so nam plačali vožnjo z avtobusom in jahanje konj, ter MO Novo mesto, ki nam je pomagala pri organizaciji s podjetjem Arriva, smo preživeli športno aktiven in lep dan. Veseli in navdušeni smo bili tudi nad vožnjo z avtobusom in prijaznim šoferjem.

Po prihodu v Češčo vas smo najprej dobro pomalicali. Potem smo malo počivali, se poigrali ter skakali na trampolinu.  Kmalu so prišli Mica, prijazna kobila, Tanja in Brane vedno nasmejana oče in hči, ki sta nam pomagala pri terapevtskem jahanju. V času, ko so drugi jahali, smo ostali občudovali  lepote narave ter lepote štirinožnih lepotcev v hlevu. Vmes smo se tudi pogovarjali, se fotografirali, skakali na trampolinu ter se žogali. Učiteljica Nuša nas je pocrkljala tudi s piškotki in kavico. Pred odhodom smo za seboj vse pospravili.

Imeli smo se čudovito in komaj čakamo, da gremo spet na jahanje. Lepa hvala vsem, ki sta nam to omogočili.

Čas je neizbežno tekel in  morali smo na avtobus ter se odpravili proti šoli. Polni energije in veseli smo se vrnili v šolo. Utrinke smo ujeli v fotografije, ki si jih lahko ogledate v galeriji.

Sestavila in zapisala: Nataša Jakše, prof. def.

 

(Skupno 128 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2017 - 2018, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.