NAJ UČENKA ANJA

V ponedeljek, 18. junija, je župan MO Novo mesto Gregor Macedoni pripravil tradicionalni sprejem najboljših učenk in učencev novomeške občine. Udeležila se ga je tudi naj učenka OŠ Dragotina Ketteja v letošnjem letu – Anja Cimermančič.

Anja je na naši šoli že šestnajst let. V tem obdobju je bila zelo aktivna na mnogih šolskih in izvenšolskih kulturnih prireditvah. Sodelovala je s plesnimi, glasbenimi in dramskimi točkami. Nastopala je v Cankarjevem domu v Ljubljani in okoliških kulturnih domovih (Dolenjske Toplice, Semič, Straža,…). Redno se udeležuje državnih srečanj gledaliških skupin ter sodeluje na različnih likovnih in drugih natečajih kot je Planica in otroci. Vrsto let prizadevno opravlja bralno značko in eko bralno značko. Ker je spretna in natančna, se je nekajkrat udeležila tudi tekmovanja Mladi tehniki in osvojila najvišja priznanja.

Je prijazna, komunikativna, vedno pripravljena pomagati in sodelovati pri dejavnostih. V zadnjih letih se v okviru projekta Program dodatnega usposabljanja uspešno vključuje v širše okolje in dosega zavidljiv uspeh na področju zaposlitve. V njeni otroški duši, ki nas razveseljuje in velikokrat spravi v dobro voljo, se skriva odrasla oseba, ki zanesljivo in odgovorno opravlja različne zadolžitve.

Anja je sončno dekle, pozorna do vseh učencev in zaposlenih na šoli. Za vsakega najde toplo besedo, polepša nam dan z nasmehom in majhnimi pozornostmi. Kaže nam, kaj je res pomembno v življenju – da delaš dobro in po svojih močeh prispevaš k boljšemu jutri.

Fotografije: Robert Kokol

 

(Skupno 365 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2017 - 2018, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.