JAHANJE V ČEŠČI VASI – POSEBNI PROGRAM

 

OŠ Dragotina Ketteja, iz Novega mesta se vsako leto, pod pokroviteljskim odborom Krke d.d., z otroki, ki obiskujejo posebni program, udeleži terapevtskega jahanja, ki se izvaja v Konjeniško športnem centru, v Češči vasi. Tokrat prvič v tem šolskem letu.

Tako smo se v torek, 18.9.2018, učenci in spremljevalci oddelkov PPVI, odpravili na jahanje. Zopet so nas prijazno sprejeli v Konjeniško jahalnem centru družine Grubačević. S pomočjo naših prijateljev in podpornikov iz Krke, ki so nam plačali vožnjo z avtobusom in jahanje konj, ter MO Novo mesto, ki nam je pomagala pri organizaciji s podjetjem Arriva, smo preživeli športno aktiven in lep dan. Veseli in navdušeni smo bili tudi nad vožnjo z avtobusom in prijaznim šoferjem.

Po prihodu v Češčo vas, smo najprej dobro pomalicali. Zatem smo odšli na jahanje. Potem smo malo počivali, se poigrali ter skakali na trampolinu.  Kmalu so prišli Mica, prijazna kobila, Tanja in Brane in Jure, vedno nasmejani oče, hči in sin, družinski trio, ki so nam pomagali pri terapevtskem jahanju. Pocrkljali smo se tudi s kavico, ki nam jo je skuhal prijazni Brane.  Pred odhodom smo za seboj vse pospravili.

Imeli smo se čudovito in komaj čakamo, da se zopet vrnemo. Lepa hvala vsem, ki sta nam to omogočili. Utrinki ujeti v fotografije, so zgovorni sami zase. Oglejte si jih.

Sestavila in zapisala: Nataša Jakše, prof. def.

Fotografiranje: Mateja Oštir

(Skupno 151 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2018 - 2019, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.