KONCERT OB ZAKLJUČKU PROJEKTNEGA TEDNA »ODKRIVAMO IN RAZVIJAMO TALENTE«

V četrtek, 3. 10. 2019, smo na naši šoli priredili koncert, na katerem smo se predstavili udeleženci projekta Odkrivamo in razvijamo talente. Glasbena gostja večera je bila naša nova učiteljica Špela Cesar, ki je tudi odlična pevka popularne glasbe, pripadnica novega vala novomeških glasbenikov. Nastopila je tudi vokalno-instrumentalna skupina Kettejevci, v kateri sodelujejo učenci in delavci naše šole. Program je z zanimivimi in hudomušnimi vložki povezovala učiteljica Mateja Drobnič. Sceno, ki je krasila oder, pa so naredili naši učenci na ustvarjalni delavnici v okviru projekta.

Učiteljica Darinka Pirc, ki je koordinirala aktivnosti projektnega tedna, je pripravila izbor glasbenih točk in za nastop priredila več skladb oz. pesmi. Zopet ji je uspelo povezati glasbene, plesne in dramske točke v lepo zaokroženo celoto in iz naših učencev kot vedno potegniti najboljše (odkriti in razviti njihove talente). Učenci naše šole so se ponovno zelo izkazali in se dotaknili naših src s svojimi inštrumentalnimi, pevskimi, plesnimi in dramskimi točkami. V vsakem nastopu naših učencev se »skriva« veliko dela in potrpežljivosti naših mentorjev.

Gostov na koncertu je bilo res veliko, saj je bila naša telovadnica popolnoma polna (tako rekoč je pokala po šivih). Obiskali so nas starši in sorodniki naših učencev, uporabniki in zaposleni v Varstveno delovnem centru, delavci naše šole z otroki, pa tudi upokojenci in drugi občani, saj smo na prireditev povabili tudi širšo javnost.

Če sklepamo po gromkem aplavzu in navdušenju v občinstvu, česar je bilo res veliko, smo lahko prepričani, da nam je uspelo.

Iskrene čestitke vsem!

Kako nas je videla novinarka Dolenjskega lista Lidija Markelj, lahko preberete

TUKAJ

 

(Skupno 424 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2019 - 2020, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.