UDELEŽILI SMO SE »KNJIŽNE POPSLASTICE« S SEBASTIANOM CAVAZZO V KNJIŽNICI MIRANA JARCA

Danes smo se učenci 4./5. stopnje posebnega programa udeležili prireditve Knjižne POPslastice, ki jo redno organizirajo v Knjižnici Mirana Jarca. Tokrat so nam ponudili intervju z režiserjem, novomeškim rojakom Klemnom Dvornikom in igralcem Sebastianom Cavazzo.

Oba sta soustvarjalca uspešne kriminalne TV serije Jezero, ki se je ravno iztekla na naših malih zaslonih. Našim učencem pa je Sebastian Cavazza ostal v spominu tudi po vlogi dr. Vrabca v seriji Naša mala klinika.

Gosta sta spregovorila o igri, režiji ter filmskem in televizijskem ustvarjanju. Lahko pa smo ju tudi kaj vprašali. Z velikim veseljem smo s Cavazzo spregovorili nekaj besed in se ob koncu dogodka tudi fotografirali. Pred vrnitvijo v šolo pa smo si privoščili še kapučino v bližnji slaščičarni. Naredili smo si res lep začetek današnjega sončnega popoldneva.

Dogodek smo si privoščili v okviru projekta Program dodatnega usposabljanja.

NALOŽBO SOFINANCIRATA REPUBLIKA SLOVENIJA IN EVROPSKA UNIJA IZ EVROPSKEGA SOCIALNEGA SKLADA.

Oglejte si prispevek na:

https://www.dolenjskanews.com/popslastice-filmanje-je-neskoncna-igra/

 

(Skupno 244 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2019 - 2020, arhiv, Dogaja se, Knjižnica, Knjižnične novice, Program dodatnega usposabljanja, Projekti, Zadnje novice. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja