ŠOLSKI NATEČAJ POSEBNEGA PROGRAMA: RIŠEMO FRAKTALE – NA POTI K SEBI

Leto se je vse prehitro obrnilo in nastopili so še zadnji dnevi v mesecu decembru, ki velja za enega najbolj čarobnih mesecev v letu. Da bi koledarsko leto uspešno in zadovoljno zaključili tudi v šoli, sva se učiteljici Ksenija Pejanovič in Gabriela Maček odločili, da kljub delu na daljavo izpeljeva šolski likovni natečaj Rišemo fraktale na temo Na poti k sebi.

Likovni natečaj Rišemo fraktale je bil namenjen vsem učencem in učiteljicam posebnega programa naše šole. Osnovni namen likovnega natečaja je bil, da vsi udeleženci spoznajo svojo notranjo moč, razvijajo ustvarjalnost in spodbujajo razvoj svojih notranjih potencialov, kar nam fraktalna risba tudi omogoča. Tako se je na šolski likovni natečaj posebnega programa odzvalo 25 udeležencev, ki so nam s svojimi likovnimi izdelki pokazali, kako ustvarjalni in edinstveni so.

Prečudovite likovne mojstrovine si lahko ogledate v galeriji. Strokovno komisijo pa čaka veliko dela pri odločanju o najboljših treh likovnih delih, ki bodo ob vrnitvi v šolske klopi tudi nagrajena.

 

Ksenija Pejanovič in Gabriela Maček

(Skupno 224 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2020 - 2021, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.