OBVESTILO RAVNATELJICE

Mesec junij, ki se ga v šolah tako veselimo, je tu! Končno smo dočakali toplejše vreme in poletne počitnice so pred vrati. Veselimo se že valete za devetošolce in zaključka za učence posebnega programa, ki po dolgih letih odhajajo od nas. Upamo, da smo jim v šoli dali dobro popotnico za življenje in jim želimo srečno in uspešno pot v odraslost!

V šoli smo tudi v zadnjem mesecu veliko naredili. Sedaj že uživamo v obdelovanju prenovljenega šolskega vrta, ponosni smo na naš video Nasmeh barv, pridno smo nabirali korake in kilometre v okviru akcije European Mile, v tednu umetnosti v šolah in vrtcih smo ustvarili kamišibaj pravljico o Zlatorogu ter posneli spletni koncert naših inštrumentalistov. Večina oddelkov je v okviru svojega mehurčka v maju in juniju izvedla projektni teden. Nekateri otroci so v šoli tudi prespali, drugi so po večerji odšli domov. V teh tednih so mentorji otrokom pripravili izredno bogat program. Skupaj so spoznavali Novo mesto, se učili zanimivo preživljati prosti čas, se družili na pohodih, ustvarjali v tehnični delavnici, pomagali pripravljati jedi za malico ali večerjo in še marsikaj.

Ponosna sem na vse, ki ste pripomogli k temu, da smo tako drugačno leto uspešno pripeljali skoraj do konca. Ves čas smo se morali prilagajati spremembam. Zato hvala vsem zaposlenim, staršem in seveda našim učencem, da smo težave reševali strpno in povezovalno. Pravijo, da je vsako delo vedno lahko še boljše opravljeno, pa vendar menim, da smo se vsi potrudili po svojih najboljših močeh. Naučili smo se ceniti druge vrednote in spoznali, da v življenju ni vse tako samoumevno kot nam je bilo do sedaj. Upamo in želimo pa si, da se epidemija končno umiri in da ponovno začutimo bližino drug drugega!

ravnateljica Vida Marolt

Pin on gif varie

(Skupno 6 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2020 - 2021. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja