ZADNJI PROJEKTNI DAN 1., 2., in 4. razreda

Zopet je bil pred nami lep sončen dan. Res bi bilo škoda, če ga ne bi preživeli na svežem zraku. Zato smo se zopet podali v raziskovanje našega čarobnega gozda. Danes smo imeli malo drugačno, a prav tako zelo zanimivo gozdno igro. Igrali smo se GOZDNI BINGO. Vsak je dobil kartonček na katerem so bili naslikane gozdni predmeti, živali in rastline. Tisti, ki je v gozdu prvi našel pet živali, rastlin ali predmetov v stolpcu, diagonali ali vrstici, je postal zmagovalec gozdnega binga. Za nagrado je dobil bršljanovo krono, ki ga je spremenila v čisto pravega gozdnega kralja. Ne verjamete? Povprašajte našega zmagovalca.

Vsi udeleženci, pa smo za trud in vztrajnost prejeli tolažilno nagrado. Nagrada, ki nas je zares potolažila in smo se je vsi razveselili, je bil sladoled, s katerim nas je presenetila učiteljica Jasmina.

Res smo se zabavali in uživali vse te dni, ki smo jih preživeli v čarobnem gozdu. Imeli smo se lepo, zabavno in prijetno. Spoznali smo, da je gozd za našo šolo res čaroben, prav tako, kot so čarobne vezi, ki smo jih stkali te dni.

(Skupno 185 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2021 - 2022, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.