KRKIN TEDEN HUMANOSTI IN PROSTOVOLJSTVA

V sredo, 4. maja, je bila v prostorih naše šole novinarska konferenca, na kateri so predstavniki Krke novinarjem predstavili dejavnosti, ki bodo potekale ob že tradicionalnem Krkinem tednu humanosti in prostovoljstva. Letos bodo Krkini prostovoljci v tednu med 9. in 14. majem med drugim zbirali potrebščine, darovali kri, pomagali starejšim in se družili z otroki s posebnimi potrebami ter varovanci varstveno delovnih centrov.

V okviru tega tedna bodo na OŠ Dragotina Ketteja Krkini prostovoljci v sredo, 11. maja, organizirali Piko olimpijado. Na tem dnevu bodo naši otroci spoznavali in se preizkušali v različnih športih.

Na novinarski konferenci je ravnateljica predstavila našo šolo. Z dokumentarnim videom smo pokazali kratek pregled dolgoletnega, bogatega in uspešnega sodelovanja med Krko in šolo. V letošnjem letu namreč obeležujemo že 45 let uradnega pokroviteljstva Krke.

VIDEO JE NA OGLED TUKAJ.

Vse prisotne smo povabili na ogled razstavljenih izdelkov 14. državnega likovnega srečanja in jih ob odhodu obdarili s priložnostnim darilcem, blazinico tolažbe. Še posebej pa nas je z glasbeno točko navdušil naš David z mentorico Darinko.

O dogodku so poročali številni mediji:

VAŠ KANAL DOLENJSKI LISTDOLENJSKANEWS

 

 

 

(Skupno 116 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2021 - 2022, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.