EKSKURZIJA UČENCEV 1.-9. RAZREDA V LJUBLJANO

Danes, 25.  5.  2022, smo šli učenci in učitelji na odlično ekskurzijo v Ljubljano. Po dveh letih smo se je zelo veselili in jo čakali z navdušenjem. Ogled naše prestolnice smo združili z udeležbo na mednarodnem festivalu Igraj se z mano. Da pa je bila že sama pot zanimiva, smo poskrbeli s potovanjem z vlakom. Veliko otrok  se je prvič peljalo z njim. Nekatere je bilo celo strah, a kmalu smo bili čisto navdušeni!

Ob prihodu v Ljubljano smo se peš odpravili do Prešernovega trga, si ogledali nekaj znamenitosti v središču, nato pa odšli do Parka Zvezda in Kongresnega trga, kjer je bilo čisto pravo festivalsko vzdušje. Ogledali smo si nekaj nastopov na glavnem odru, nato pa se udeležili delavnic. Skupina starejših učencev pa si je še bolj natančno ogledala stari del mesta. Kaj vse smo počeli, si oglejte na fotografijah.

Na koncu nas je čakalo še kosilo v bližnji piceriji in seveda sladoled. Prijetno vznemirjeni in utrujeni smo se vrnili domov. Seveda, zopet z vlakom. Prijeten dan je za nami, vsi pa se že veselimo novih dogodivščin, ki nas še čakajo v tem šolskem letu.

(Skupno 259 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2021 - 2022, Dogaja se, Nerazvrščeno. Zaznamek za trajno povezavo.