Tretji dan na Poljskem: Zakopane

Zopet se javljamo s Poljske. Štiri učenke naše šole so dobile enkratno priložnost, da se skupaj s skupino z OŠ Milke Šobar Nataše iz Črnomlja udeležijo mednarodnega projekta Erasmus+, in sicer od 23. do 30. oktobra 2022 na Poljskem. Tako so skupaj z eno učiteljico odšle na izlet v majhno mestece blizu Zakopan.

Tretji dan našega bivanja smo po zajtrku obiskali omenjeno mestece, ki je znano po smučarskih skokih. Tam smo si najprej od daleč ogledali za sedaj še zeleno skakalnico, nato pa smo se vsi pomerili v teku. Vsak je pretekel, kolikor je zmogel. Vsi smo bili zmagovalci in smo vsi dobili diplomo.

Po tekmovanju pa smo imeli nekaj ur časa za ogled znamenitosti Zakopan. Našli smo Spečega viteza, kip, ki to sploh ni bil in nas je zabaval z vragolijami, nazadnje pa smo kupili še spominke na to nepozabno potovanje.

Dan je prehitro minil in že je bil čas za večerni sestanek, temu pa je sledilo igranje družabnih iger. Ni manjkalo dobre volje in idej za jutrišnjo predstavitev Slovenije, o čemer pa bomo poročali jutri.

(Skupno 125 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2022 - 2023, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.