JUHUHU Dedek Mraz je tu!!!

V sredo, 23.12.2015, smo na šoli pripravili prireditev ob prazniku dneva samostojnosti in enotnosti, ki ga praznujemo 26. decembra in pa seveda v čast prihajajočim novoletnim praznikom in prihodu dobrega moža z belo brado; Dedka Mraza.

Učenci in učitelji smo pripravili program z plesnimi in pevskimi točkami, dramsko igro o Zvezdici Zaspanki, instrumentalno skladbo… Otroci so se seveda najbolj razveselili Dedka Mraza, ki jim tu letošnje leto, s pomočjo dobrih prijateljev iz Krke, obdaril s čudovitimi darili. Vsak izmed učencev je prejel družabno igro Brain Box, igralne karte, flomastre, DVD prireditve ob 60. letnici naše šole in še mnogo sladkih dobrot. Bili pa so zelo radodarni tudi pri skupnih darilih za šolo: podarili so nam stenske zemljevide, reliefne karte in 6 cajonov za glasbeno ustvarjanje.

Niso pa bili samo oni pomočniki Dedku Mrazu. Tudi dobri možje iz Lions Kluba Novo mesto so šoli podarili 1000 eurov za nakup interaktivne table, s pomočjo katere bo pouk pestrejši in zanimivejši, saj med učno uro omogoča raziskovanje po internetu, dostop do datotek na računalniku, uporabo najrazličnejših avdio, video ter drugih elektronskih gradiv in še mnogo več.

Hvala Dedek Mraz in hvala vsem dobrim možem, ki so ti pomagali, da si nam polepšal današnji dan in novoletne praznike.

Upamo, da se vidimo tudi prihodnje leto.

logoDL2dolenjskanewslogoLokalno240

Jasmina

(Skupno 85 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2015 - 2016, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.