SODELOVANJE V OBRTNIH STORITVAH

Dela v okviru Modula 3 (Sodelovanje v obrtnih storitvah) imamo na naši šoli že dobro vpeljana. V tem šolskem letu je v modul vključenih 6 učencev.

Veronika Dremelj pred začetkom pouka pomaga snažilki pri čiščenju šolskih prostorov, po malici in po kosilu pa skupaj z Anjo Cimermančič in s svojimi sošolci pomaga pri pospravljanju jedilnice. Anja enkrat tedensko zlika vse šolske serviete,  vsak dan pomaga kuharicam pri brisanju jedilnega pribora, zjutraj pa medicinski sestri Renati pri pripravi pogrinjkov za zajtrk. Veseli smo, da naša Veronika tudi letos nadaljuje z delom v Domu starejših občanov Novo mesto in v Supermarketu Tuš Novo mesto. Anja pa nadaljuje z delom v Restavraciji Prepih, kjer pomaga ob sobotah.

V Domu starejših občanov smo se dogovorili, da naš učenec Urban Košir pri njih vsak ponedeljek pred kosilom igra na klavir. Urban muzicira skoraj celo uro in s tem neizmerno razveseljuje njihove stanovalce in njihove obiskovalce.

Bor Pečnik pomaga tajnici pri opravljanju enostavnih pisarniških del; razvršča račune po vrstnem redu, raznaša pošto ipd. Pomaga učiteljicam na nižji stopnji, popisuje malico in kosilo.  Gašper Ljubi enkrat tedensko polika vse šolske serviete in pomaga sestri Renati pospraviti prostore doma. Klara Zarabec pa pomaga knjižničarki pri njenem delu.

NALOŽBO SOFINANCIRATA REPUBLIKA SLOVENIJA IN EVROPSKA UNIJA IZ EVROPSKEGA SOCIALNEGA SKLADA.

 

 

 

(Skupno 120 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2018 - 2019, Dogaja se, Projekt PDU, Projekti. Zaznamek za trajno povezavo.