2./3.STOPNJA PP – UŽIVALI SMO V TEDNU ODPRTIH VRAT

V tednu od 18. do 21. oktobra smo zopet na široko odprli vrata. Obiskali so nas učenke in učenci ter učiteljice 3.b, 5., 7./8.a, 8.b in 9. razreda. Zelo veseli smo bili tudi obiska gospe ravnateljice.

Po uvodnem pozdravu smo se poimensko predstavili, za našo predstavitev smo uporabili komunikatorja. Zatem smo spoznavali naše posebnosti, ki so jih učenci opazili ter opisali. Opisali smo tudi predmetnik in delo na posebnem programu. Sicer pa smo uživali v našem druženju, ki je bilo zelo aktivno. Igrali smo cvetlični nogomet, zadevali žogo v cilj z blazine, pihali smo mehurčke v milnico s slamico in si pričarali mavrico. S pomočjo naših pihalnih sposobnosti se je rokavica čudežno spremenila v kokoš. Spretnost prstov smo urili s pomočjo različnih taktilnih map ter senzornih steklenic. Ustvarjali smo obrise poljskih pridelkov s temperami, ki smo jih v obris raznesli preko map. V slano pecivo smo odtisnili različne poljske pridelke. Vedno pa je bilo navdušenje največje nad poligonom, ki smo ga prevozili s pomočjo invalidskega vozička. Sicer pa same fotografije povedo veliko, najdete jih v foto galeriji.

Skupaj smo preživeli čudovit čas in vsem, ki ste nas obiskali, lepa hvala. Še naprej se nadejamo sodelovanja v kakršnikoli različici že.

Ob tej priložnosti pa bi se osebno zahvalila Nini Vizlar in Alenki Kočevar za ustvarjalno energijo in aktivno sodelovanje pri izpeljavi odprtih vrat v naši skupini.

Sestavila in zapisala: Nataša Jakše, prof. def.

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2022 - 2023, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.