OGLED SMUČARSKIH POLETOV V PLANICI

Na prvi pomladni dan, 21. 3. 2024, smo se učenci in učitelji naše šole v zgodnjih jutranjih urah podali proti Gorenjski. Na avtobusu smo bili na začetku še malo zaspani, toda bližje kot smo bili cilju, bolj živahno je postajalo, saj smo bili vsi v pričakovanju vrhunskih rezultatov naših športnikov.

V dolini pod Poncami smo še našli zadnje zaplate snega, zimskega mraza pa ni bilo. Kmalu smo s pomočjo dobre glasbe in dveh navihanih voditeljev ogreli svoje glasilke in celo dopoldne glasno navijali za vse skakalce, ki so nam pokazali svoje spretnosti v smučarskih poletih na letalnici bratov Gorišek. Še posebej glasno smo seveda navijali za naše orle, ki nas niso razočarali. Najbolj pa smo bili veseli nastopov Petra Prevca, saj se bo to nedeljo v Planici poslovil od svoje športne kariere.

Preživeli smo izvrsten dan, ki nam bo še dolgo ostal v spominu. Iskreno se zahvaljujemo Krki d.d, ki nam je tudi letos omogočila ogled smučarskih poletov. Najlepša hvala tudi za zelo uporabne ovratne rute in prisrčne maskote, ki so nam polepšale že tako čudovit dan.

 

(Skupno 224 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2023 - 2024, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.