Športni dan v jahalnem centru v Češči vasi

Danes smo se  učenci in spremljevalci oddelkov posebnega programa OŠ Dragotina Ketteja  udeležili jahanja v Češči vasi, v Konjeniško jahalnem centru družine Grubačević. S pomočjo naših prijateljev in podpornikov iz KRKE, ki so nam omogočili vožnjo z avtobusom in jahanje konj ter nam poklonili malico, smo preživeli športno aktiven in lep dan. Zelo smo se imeli lepo in smo uživali.

Po prihodu v Češčo vas smo najprej dobro pomalicali. Po malici so nas sprejeli Tanja, Jure ter gospod Brane. Ko smo se po konjeniško opremili ter zaščitili, smo se prepustili jahanju. Zatem smo občudovali lepote narave in se igrali na igralih. Ogledali smo si tudi štirinožne lepotce v izpustih. Vmes smo se pogovarjali in se fotografirali. Učiteljice smo se posladkale s piškotki in kavico. Pred odhodom smo za seboj vse pospravili ter se poslovili.

Čas je neizbežno tekel in morali smo na avtobus in proti šoli. Kljub deževni vremenski napovedi nam je vreme dobro služilo. Polni energije in veseli smo se vrnili v šolo. Utrinke smo ujeli v fotografije, ki si jih lahko ogledate v galeriji.

Sestavila in zapisala: Nataša Jakše,prof.def.

 

(Skupno 154 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2021 - 2022, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.